Regio Torrevieja

Hieronder treft u diverse restaurants gelegen in de regio van Torrevieja, welke favoriet zijn bij onze medewerkers en relaties.

Heeft u ook een goede tip? Laat het ons weten via info@masa.nl en uw favoriete restaurant komt in deze lijst te staan.

Bar Lovento Torrelamata, favoriete restaurant van Antoon Roks

http://www.torrevieja.com/es/restaurantes/restaurante-barlovento-9732.html

Gedurende het gehele jaar geopend en dit restaurant, met een interieur als een oud galjoen, is fantastisch afgewerkt met massief hout en koper. Of u een tapas aan de bar eet, een lunch of diner gebruikt in het restaurant, u zult in alle gevallen verbaasd staan van de kwaliteit, uitgebreide menukaart en variatie. Tijdens de zomer is ook het buitenterras in gebruik waarbij u al etend uitkijkt over de zee, het strandje van Cabo Cevera en geniet van een koud biertje of een fles uit de uitgekiende wijnkaart.

The Lemon Tree, favoriete restaurant van Else Rietman

http://www.facebook.com/Lemon.Tree.Restaurant

Klein gezellig restaurant gelegen aan de weg van Torrevieja naar La Mata. Staat uiteraard bekend om de goede kwaliteit van de maaltijden waarbij vooral de vis specials op vrijdag er bovenuit steken. Keurige service en uiterst betaalbaar.

Pizzeria restaurant El Muelle, favoriete restaurant van Priscilla Briët

http://www.restaurante-elmuelle.com/paginas/webcam.htm

Dit restaurant is direct aan de fantastische boulevard van Torrevieja gelegen en heeft binnen een capaciteit van circa 150 personen verdeeld over twee verdiepingen, maar vooral het buitenterras is geweldig om er de lunch of diner te gebruiken. Spaanse specialiteiten afgewisseld met Italiaanse keuken hebben er voor gezorgd dat dit restaurant het meest bezochte is in Torrevieja. Tijdens de MASA oriëntatie trips ontbreekt het dan ook niet op de lunchkalender.

Sunset Beach, favoriete restaurant van Henk van de Sommen

http://www.sunsetbeach.es

Een bijzondere ervaring in dit Spaans/Vlaamse restaurant waar vele specialiteiten de boventoon voeren. Velen maakten reeds kennis met de bijzondere menu’s in deit direct aan zee gelegen restaurant. Het probleem is de grote keuze uit de menukaart welke vele vis specialiteiten behelst maar zeker ook geweldige steaks in alle variaties vermeldt.

Voor de liefhebber is er een kreeftenmenu en zijn er wekelijks bijzondere activiteiten. In het zomerseizoen is reserveren zeker aan te raden.

Restaurant Pizzeria Vela Beach , favoriete restaurant van Sven Roks

http://www.torrevieja.com/es/restaurantes/restaurante-pizzeria-vela-beach-9376.html

Direct aan de kleine boulevard tussen Torrevieja en La Mata gelegen restaurant met een keur aan bijzondere gerechten varierend van vis, schaal- en schelpdieren maar ook een uitgebreide keuze uit de diverse vleessoorten en pizza’s . Het eigen gebakken brood is beroemd  en ook de Sangria mag u hier zeker niet overslaan. Door de ongedwongen atmosfeer een favoriete stek voor de lunch en diner, maar ook voor een drankje tussendoor. Op een afstand van circa 100 meter heeft Vela een hamburgerrestaurant geopend wat een gekend adres is voor de (oudere) jeugd.

El Rincon de las Jarras , het favoriet tapasrestaurant van Petra Bettens

http://www.buscorestaurantes.com/restaurante/Bar-Rincon-Jarras-2309-0.html

Dit taps restaurant is enorm geliefd bij de Spanjaarden en zeker in het weekend is het haast onmogelijk om een goede plaats te bemachtigen. De inrichting is erg eenvoudig, met houten banken en tafels, een lange traditionele bar maar…. enorm genieten. Of u binnen een plaatsje heeft bemachtigd of buiten op het terras plaats heeft genomen, de tapas zijn van ongeëvenaarde kwaliteit.  De bediening is uiterst vriendelijk en correct en herkent u al bij het tweede bezoek.

Bodega Los Carmelos, favoriete restaurant van Else Rietman

http://www.trivago.nl/la-marina-32053/restauranteetcafe/bodega-los-carmelos-1471181

Heerlijke Spaanse tapas en zelf bier en wijn tappen. Een echte aanrader!